Η εταιρεία εξειδικεύεται στις επιστρώσεις υφασμάτων με πολυμερή υλικά που προσδίδουν στα υφάσματα ιδιαίτερα τεχνικά χαρακτηριστικά.
Για παράδειγμα, κατασκευάζονται επιστρωμένα υφάσματα με αντοχή στις ακτίνες UV, μη πλαστικοποιημένα, άφλεκτα ή βραδύκαυστα υφάσματα (flame retardant technical fabrics), επιστρωμένα υφάσματα για απορρόφηση μελανιών (ink receptive coatings) και επιστρωμένα υφάσματα για προστασία από τον ήλιο, τους μύκητες και άλλους εξωτερικούς παράγοντες.
Τα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι υδροδιαλυτά, μη τοξικά και φιλικά προς το περιβάλλον

.• Η εταιρεία  έχει λάβει την Ευρωπαϊκή Αναγνώριση διασφάλισης ποιότητας κατά το πρότυπο ISO 9001:2000 σε όλα τα στάδια παραγωγής των τεντοπάνων. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας έχουν 10 χρόνια γραπτή εγγύηση και έχουν πιστοποιηθεί στην Γερμανία από το ανεξάρτητο εργαστήριο Hohenstein για τον βαθμό προστασίας που παρέχουν.
• Για το πρότυπο UV Label 801 επιτύχαμε βαθμό προστασίας 80 που σημαίνει πολύ υψηλή προστασία σε πραγματικές συνθήκες. Tα προϊόντα μας είναι πάντα σύμφωνα με τις προδιαγραφές που αναγράφονται και τα υψηλά επίπεδα ποιότητας και εγγύησης που υποσχόμαστε.
• To OEKO-TEX πιστοποιεί ότι το ύφασμα είναι οικολογικό και πλήρως απαλλαγμένο από επιβλαβείς ουσίες.Στους πελάτες μας αξίζει ό,τι καλύτερο κάτω από τον ήλιο!

«… για να ζούμε καλύτερα υπο-σκιά»

Έχει ιστορία πάνω από 50 χρόνια στο χώρο κατασκευής και εμπορίας όλων των υλικών που χρησιμοποιούνται για τις ανάγκες σκίασης.
Διαθέτει αυτόματες Γερμανικές μηχανές που ράβουν με απόλυτη ακρίβεια και άριστη ποιότητα μόνες τους, υψίσυχνες μηχανές κολλήματος μουσαμάδων PVC , διάτρητων και ζελατινών, πάγκους που κόβουν τα φύλλα των πανιών τελευταίας τεχνολογίας ...

Αντιπροσωπεύουμε και διανέμουμε στην Ελληνική αγορά τα προϊόντα των:

Untitled-1
tentcate
calbari
 somfy recasens mehler ferrari